WABBA International Bulgaria

с президент инж.Никола Гюлеметов

Ние сме част от WABBA INTERNATIONAL - НАЙ-БЪРЗО РАЗРАСТАВАЩАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА КУЛТУРИЗЪМ В СВЕТА.
Image

инж.Никола Гюлеметов

WABBA – акроним на Световната аматьорска асоциация по бодибилдинг – е създадена от легендата в бодибилдинга и велик шампион Серж Нубре през 1975 г., след състезанието Mr Olympia, проведено в Претория и спечелено от Арнолд Шварценегер.
От този момент популярността на WABBA бързо нарасна, за да се превърне в една от основните федерации по бодибилдинг в света. Много велики шампиони от международна величина са започнали кариерата си в WABBA, за да станат легенди на този спорт.

Днес WABBA присъства в много страни на всички континенти и все още е силен играч в света на съвременния бодибилдинг.

WABBA INTERNATIONAL е естествената еволюция на мечтата на Serge Nubret и ние сме горди и изключително мотивирани да я поддържаме жива!

ЗАПОЗНЕТЕ СЕ С МЕЖДУНАРОДНИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН КОМИТЕТ НА WABBA

Изпълнителният комитет на Wabba International е екип от всеотдайни професионалисти от различни страни и произход, които работят усилено, за да сбъднат мечтите ви. Всеки член на комитета се грижи за конкретна област на дейност или световен регион в рамките на организацията Wabba International, за да създаде възможно най-добрите условия и да има перфектната среда за нашите спортисти.

Нашата цел е да организираме мрежа от страхотни шоута, които се фокусират върху спортиста, поставяйки го или нея в центъра на всичко. Страстта е това, което ни движи...същата страст, която движи ТЕБ!
инж. Никола Гюлеметов
инж. Никола ГюлеметовПрезидент - WABBA България
Слав Славов
Слав СлавовВице президент - WABBA България
Иван Иванов
Иван ИвановГенерален секретар - WABBA България

Управителен съвет

Димитър ВълевЧлен на управителен съвет - WABBA България
Заприн ПецовКоординатор Италия - WABBA България
Милен ТокмакчиевКоординатор Испания - WABBA България